Despre Insolve Plus

Insolve Plus este o companie modernă, dinamică și independentă în componența căreia intră administratori judiciari autorizați. Suntem specializați în reorganizarea întreprinderilor care se confruntă cu probleme financiare.

 

Ajutăm directorii de întreprinderi aflate în situații financiare dificile prin oferirea de consultanță clară, faptică și independentă. Acest lucru este posibil prin procese formale și informale de restructurare, negocieri cu creditorii și HM Revenue Customs cu privire la restanțele fiscale.

 

Ne mândrim că oferim soluții inovatoare, individuale pentru oricine și în orice situație. Fiecare problemă de care ne ocupăm este condusă și monitorizată îndeaproape de o echipă de directori cu experiență care cooperează cu personalul nostru calificat și motivat.

Lloyd Hinton - FIPA, MABRP, Director

Lloyd ni s-a alăturat în ianuarie 2011. Înainte, a condus echipa de faliment a uneia dintre primele zece companii. Lloyd este un administrator judiciar autorizat de Asociația de Administratori Judiciari (Insolvency Practitioners Association, IPA). Este membru al Consiliului IPA, președinte al Comitetului de Examinare și Educație IPA și face parte din redacția revistei Insolvency Practitioner. Are o experiență vastă în multe sectoare economice, inclusiv în turism, construcții și sectorul de servicii profesionale. Lloyd a primit titlul de Administrator al Anului în concursul Insolvency & Rescue și a fost plasat printre primii o sută cei mai influenți administratori din Marea Britanie, potrivit Insolvency Today’s Power 100.

Tony Hyams - CONTABIL DE LICENȚIE CERTIFICATĂ FCCA, FABRP, Director

Tony a început să lucreze cu noi în anul 2006. Este atât contabil, cât și administrator judiciar autorizat. Tony a început să se ocupe de procedurile de insolvență în 1980 și are o experiență vastă în procesul de insolvență al întreprinderilor și persoanelor fizice.

Tony și echipa sa oferă consultanță clienților cu privire la planurile de restructurare și îi ajută să ajungă la un acord cu băncile, oficiile sau persoanele fizice care acordă credite sau împrumuturi, precum și cu creditorii și consultanții fiscali.

NOTE LEGALE

Insolve Plus este denumirea de marketing a Insolve Plus Ltd. Compania Insolve Plus Ltd este înregistrată în Anglia și Țara Galilor, cu nr. 08640857

Sediul central: Allan House, 10 John Princes Street, London W1G 0AH

DEȚINĂTORII DE LICENȚĂ DE ADMINISTRATOR JUDICIAR

Administratorii și lichidatorii noștri acționează ca reprezentanți ai firmei, fără răspundere personală.

 

If a party is not satisfied with any work undertaken by Insolve Plus Limited or its directors or staff they should set out in writing the nature of the complaint and address this to the relevant insolvency practitioner concerned. A copy of the complaints policy will be made available on request. If you are not satisfied with any issues relating to an insolvency practitioner’s regulated work, then you may, at any stage of your complaint, contact the Insolvency Service at https://www.gov.uk/complain-about-insolvency-practitioner. A complainant is encouraged by the Insolvency Service to seek to resolve the complaint with the relevant Insolvency Practitioner prior to submitting a complaint to the Complaints Gateway.

 

Lloyd Hinton FIPA is licenced to act as an Insolvency Practitioner in the United Kingdom by the Insolvency Practitioners Association.

 

Anthony Hyams FCCA is licensed to act as an Insolvency Practitioner in the United Kingdom by the Association of Chartered Certified Accountants.

 

CONTACTAȚI-NE PENTRU SFATURI GRATUITE