Lichidarea voluntară a unei societăți care nu are datorii

CE ESTE ?

Acesta este un proces formal care permite asociaților să recupereze investițiile făcute într-o companie solventă în cel mai optim mod din punct de vedere al impozitării.

DESFĂȘURARE

Toate documentele restante și formularele de restituire a impozitelor trebuie trimise la HM Revenue & Customs. Toate datoriile vor fi plătite de către societate. Toate celelalte active, inclusiv numerarul, vor fi distribuite între parteneri.

AVANTAJE

Sunt posibile impozite considerabil mai mici pentru asociați. La distribuirea activelor companiei între asociați, se aplică impozitul pe câștigurile de capital. Degrevarea fiscală sub formă de Entrepreneurs’ relief este disponibilă și pentru investitori.

DESFĂȘURARE

Decizia despre faliment este luată de către asociați sau în timpul adunării generale a asociaților. Toate formularele sunt semnate de către directori sau asociați. Declarația de solvabilitate este jurizată de către directori. Este numit un lichidator. În funcție de proces, de situația financiară a societății și de starea de lichidare, firma poate fi lichidată în câteva zile de la începerea procedurii.

CUM PUTEM SĂ VĂ AJUTĂM?

Pregătim toate formularele necesare în conformitate cu reglementările legale. Dacă este necesar, putem explica întreaga procedură în română pentru o înțelegere completă. Atunci când activele companiei sunt puse la dispoziție, există posibilitatea împărțirii acestora, de exemplu, când fondurile de la banca firmei sunt trimise într-un cont de lichidare. Spre deosebire de prețurile altor companii, prețurile noastre sunt stabilite individual și sunt adaptate situației și ajutorului de care aveți nevoie. Acest lucru vă permite să controlați decurgerea procedurii și să ajustați oferta la nevoile dvs.

CONTACTAȚI-NE PENTRU SFATURI GRATUITE