Sfaturi practice privind declararea falimentului

 

Reorganizarea, încercările de a face față problemelor financiare sau procedurile de insolvență necesită o abordare specială
și sunt asociate cu experiențe noi. Combinând cunoștințele angajaților dvs. cu experiența noastră, vă oferiți o șansă mai bună de a găsi o soluție satisfăcătoare. Enumerăm mai jos câțiva factori importanți de care trebuie să țineți cont.

RESPONSABILITĂȚILE DIRECTORULUI

Este posibil că vi s-a oferit funcția de director, chiar dacă nu aveați pregătirea necesară pentru a îndeplini sarcinile asociate cu această funcție. Pentru o companie în declin, este important să vă cunoașteți responsabilitățile. Sarcina dvs. este de a acționa în cel mai bun interes al acționarilor, adică creditorilor comerciali și financiari, oficiului fiscal (HM Revenue & Customs), angajaților și partenerilor.

OBLIGAȚIILE DIRECTORULUI

În postul de director aveți o gamă largă de responsabilități. În cazul unei societăți care se confruntă cu probleme financiare, merită să știți că acțiunile dvs. nu înrăutățesc situația financiară a persoanelor asociate cu compania.

RESPONSABILITATEA DIRECTORULUI

Un director poate deveni responsabil personal pentru pierderile companiei dacă nu acționează în mod rezonabil, având în vedere circumstanțele și situația în care se află. Consultând un specialist în etapa incipientă a crizei, puteți reduce sau evita responsabilitatea personală. Contactați-ne pentru consultanță gratuită și fără caracter obligatoriu.

 

Contactați specialista noastră Joanna Titarczuk la numărul de telefon 0207 495 2348 și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru situația dvs.!

 

 

 

CONTACTAȚI-NE PENTRU SFATURI GRATUITE