Procesul de gestionare a companiei

 

Multe companii, ca cea a dvs., se confruntă cu dificultăți financiare, ceea ce poate duce la probleme grave. În ajutor vă vin experții Insolve Plus care au o experiență vastă în consultanță profesională pentru întreprinderi. Oferim o abordare modernă, pragmatică și economică care vă va asigura un somn liniștit. Cu cât ceri mai devreme sfaturi profesionale, cu atât vei avea la dispoziție mai multe opțiuni pentru a te proteja pe tine și firma ta. Există situații în care compania înregistrează pierderi comerciale din cauza unei crize economice, pierde clientul principal sau se confruntă cu datorii. La rândul său, acest lucru duce la decizii dificile și venituri reduse. Un bilanț deficitar este o sursă de îngrijorare pentru creditorii care pot cere asigurări și garanții personale suplimentare din partea directorilor. Dacă situația se agravează, firma este amenințată de o criză financiară. În acest caz, directorul poate avea probleme cu plata salariilor și, adesea, trebuie să investească în afacere. Creditorii pot amenința cu urmărirea penală, iar directorul poate fi ținut responsabil personal pentru pierderile companiei.

PROCESUL DE ADMINISTRARE A SOCIETĂȚII

Aceasta este o procedură de restructurare care vizează protejarea societăților împotriva acțiunilor legale ale creditorului.

DESFĂȘURARE

Obținem o cerere judecătorească de suspendare a acțiunilor legale potențiale sau în derulare împotriva societății. Înainte de a începe procedura administrativă, există posibilitatea de negocieri între administratorul desemnat și directorii societății sau cu părțile terțe interesate de achiziționarea întreprinderii și a activelor. Întreprinderea și activele pot fi vândute imediat după desemnarea unui administrator sau compania poate tranzacționa pentru o perioadă scurtă de timp, iar administratorul se va ocupa de tranzacții. Conturile bancare ale societății vor fi înghețate. Cele mai formale contracte de închiriere și alte contracte sunt reziliate pe baza unei clauze de reziliere. Cu toate acestea, este posibil transferul contractului de chirie către o nouă companie
cu acordul tuturor părților.

AVANTAJE

Rezolvarea imediată a problemelor cu creditorii. Societatea se poate elibera de obligațiile de leasing. Acest proces este un colac de salvare pentru întreprinderile care își pot începe activitățile de la început și fără obligații.
Protecție împotriva acțiunilor juridice împotriva societății.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCESUL?

Compania se adresează instanței pentru numirea unui Administrator. Dacă este necesar, se poate obține protecția împotriva anumitor procese. Se desemnează un administrator.

CUM PUTEM SĂ VĂ AJUTĂM?

Indiferent de circumstanțe, propunem o întâlnire individuală la sediul nostru sau al dumneavoastră. Suntem capabili să organizăm o astfel de întâlnire în 24 de ore, iar în situații deosebite în aceeași zi. Pregătim toate formularele necesare în conformitate cu reglementările legale. Echipa noastră de experți care include și români lucrează direct cu dvs. și contabilul dvs. pentru a simplifica procesul și a înțelege nevoile dvs. Dacă vom fi numiți administratori ai societății, vom putea contacta imediat creditorii pentru a reduce presiunea. Acest lucru este deosebit de important dacă ați fost amenințat cu proceduri legale sau dacă astfel de proceduri au fost inițiate împotriva societății dvs. sau dacă a fost depusă o cerere de lichidare a societății. Un agent de insolvență este desemnat imediat pentru a asigura activele firmei.

CONTACTAȚI-NE PENTRU SFATURI GRATUITE